Bekijk hier onze recente projecten

maandag 21 augustus 2017
Sorteer op: Direction:
 • Platbodem 10m renoveren

  Platbodem 10m renoveren

  Het idee
  In overleg met de eigenaar hebben we de zwakheden van deze boot besproken, zo wou hij een nieuwe motor, het vlak vernieuwen en nieuwe banken in de kuip.

 • Gillissen vlet Total refit

  Gillissen vlet Total refit

  Deze mooie van gillissen was aan een grote beurt toe: vol rotte roestplekken, loslatende plamuuur, rot houtwerk en het teakdek was aan vervanging toe. Er werd ons gevraagt tot in hoe ver we het schip er weer bovenop konden krijgen, het antwoord was simpel: Dit mooi gelijnde schip word weer als nieuw !

 • Aluminium Sloep

  Aluminium Sloep

  Afgelopen winter zijn er door een particuliere opdrachtgever banken in gebouwd, helaas hebben ze het nog geen jaar volgehouden. Het hout liet aan alle kanten los. Samen met de eigenaar hebben we een leuke en nette manier bedacht om de banken opnieuw in te bouwen en een fris kleurtje te geven.

 • Skutsje 15 meter

  Skutsje 15 meter

  Van dit lieve skutsje hebben we gedeeltes van het potdeksel/boeisel, bakboord en stuurboord zwaardsleuven en verstaging vernieuwd.

 • Rondspantvlet

  Rondspantvlet

  Het idee
  Deze vlet is als casco romp gekocht. De bedoeling is om de boot geheel vaarklaar te maken met alles erop en eraan.

 • Brandvlet

  Brandvlet

  Deze afgebrande vlet is door ons helemaal opnieuw gerestaureerd. Volg aan de hand van onderstaande foto's het gehele traject, van gezonken boot naar herstelde casco. Meer foto's volgen.

 • Matez 85 Bakdekker

  Matez 85 Bakdekker

  Het idee
  Een bestaande casco Matez met stuurhut verbouwen tot bakdekker voor een klant.

 • Stijlsteven

  Stijlsteven

  Het idee
  Voor dit project hebben we door heel Nederland gezocht tot we dit scheepje tegenkwamen; Dit model voldeed aan de eisen van de klant en na veel overleg en schetsen hebben we het casco gekocht en zijn we er op dit moment mee bezig.

 • Shipdock 10

  Shipdock 10

  Het idee
  Dit prachtige schip is door Matez in samenwerking met scheepswerf ten woude in IJlst opgebouwd,kijk ook eens op www.scheepswerftenwoude.nl

Over Matez botenbouw

Wij zijn een klein bedrijf gevestigd in Woudsend dat zich bezig houdt met alles in- en rondom uw boot. Wat ons bijzonder maakt is de betrokkenheid bij elke opdracht, de eerlijkheid en een persoonlijke aanpak.

Tevens is onze werkplaats bescheiden maar zeer functioneel, waardoor we scherpe prijzen kunnen hanteren.

Lees verder

Contact informatie

Matez Boten

De Zwaan 18e
8551 RK Woudsend
Tel:   (0515) 764440

Mob: 0646017322

Scroll naar boven